Hvem er vi

B2Bpresales er stiftet af Steen Lautrup, der siden 2002 har bygget presaleafdelinger med brug af CRM systemer. Steen har udført presalearbejde for diverse mindre og mellemstore B2B virksomheder.

Vores slogan: Vi kan ikke lide at gætte!

 

Vision

At fremme en kultur om at lytte til hinanden, ved at værdisætte lytning.

 

Mission

Vi vil definere, måle og motivere til korrekt brug af CRM systemer, som består i at lytte til kunderne og få denne viden forankret i CRM systemet.

 

Hvad er presale?

“To improve sales, pay more attention to presales”

Presale er primært en virksomheds evne til, i stort kvantum, at tage kontakt til deres kunder og lytte til dem. Salg kan deles op i presale og salg som kan ses herunder. Det betyder også at presale aktiviteter finder sted i forskellige salgsfaser, ikke kun i starten af salgsprocessen. Presale aktiviteter er derfra hvor den mest systematiske brug af CRM systemet er.

Presales aktiviteter          Salgs aktiviteter
Canvas          Salgs kald og kunde møder
Lead kvalificering          Kontrakt forhandlinger
Research          Lukke ordren
Tilbuds prep og positionering          Bygge nye relationer
Opfølgning

Finde og vedligeholde
eksisterende relationer

 

Er det telemarketing?

Vi kan også levere telemarketing, i meget høj kvalitet, udført inde i vores kunders eget CRM system. Men samtidig hjælper vi med at opbygge en indiskutabel viden fra kunderne om, hvad der skal til, for at jeres kunder vil gå fra en salgsfase til den næste i jeres salgsproces.

 

Hvad kan man så bruge B2BPresales til?

Vi definerer hvordan jeres CRM skal bruges af alle. Vi måler på om det sker. Vi motiverer til at det sker.

B2BPresales kan bruges til at skabe vækst i jeres virksomhed, ikke kun ved at se på kolde og varme emner, men ved at betragte helheden. Vi ser på hele jeres kundemasse og derudover går i dybden med jeres nuværende kunder.

Vi skaber overblik over din virksomheds salgskanaler.

Finder frem til salgsmuligheder.

Finder frem til det efterspurgte parametermix, så jeres virksomhed får mulighed for, at skræddersy udbuddet mod det bedste product market fit.

Vi udfører arbejdet inde i jeres virksomheds eget CRM system, derved sikrer vi, at jeres CRM system kommer i brug. Alt data bliver ligeledes sikret og proccesseret korrekt, således at ting ikke tabes. Vi står til rådighed for jer, ved at hjælpe jer med at, fokusere på de vigtige opgaver. Og skulle I have behov for at få vores hjælp med disse opgaver, står vi gerne til rådighed med at eksekvere det effektivt for jer, ved at ringe ud til jeres kunder.

 

Hvad giver det af muligheder for en virksomhed?

I kan komme videre med jeres salg, få systematiseret og ryddet op. I glemmer ikke noget længere og i reducerer overraskelser.

Endvidere kan vi hjælpe med at forklare, hvorfor og hvorfor ikke, en salgsmulighed flytter sig fra den ene salgsfase til den næste, ved at lytte til kunderne og måle på det.

 

 

Kontakt os